Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

WBNet

WBNet.eu is een online winkel die zich heeft gespecialiseerd in een productassortiment van Hubs, Sensoren, Schakelaars, Ledcontrollers, Ledstrips, Ledlampen en diverse elektronische accessoires rondom domotica en verlichting. Bestellingen worden dezelfde werkdag verzonden mits de bestelling voor 15:00 uur geplaatst is, daarnaast kunnen klanten rekenen op een betrouwbare dienstverlening dankzij het Webwinkel Keurmerk. Klanten krijgen een bedenktijd van 30 dagen en een garantietermijn van 2 jaar. De klantenservice kan via whatsapp, telefoon en e-mail worden benaderd voor vragen over de producten en rondom bestellingen.

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over WBNet en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij WBNet? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over WBNet! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk WBNet

WBNet

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.