5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(4 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 4
 1. Beoordeling:

  10
  Zeer vriendelijk en deskundig
  Zeer goede klantenservice en heel vriendelijk, ik had een verkeerd artikel besteld en daar kwam ik de volgende dag achter. Na een belletje is dit voor mij aangepast en heb ik ook nog de vragen kunnen stellen die had. Zeer goede service en deskundig advies bij EUGardencenter!!!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Service op maat
  Ik had laatst wat inhoudelijke vragen over het product: ‘Samsung Quantum LED’. Namelijk, tijdens het installeren daarvan, liep alles een beetje stroef. Tot mijn blijdschap stond de klantenservice me vriendelijk te woord en liepen ze alle stappen met mij geduldig door. Een échte aanrader!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Professioneel en vakkundig
  Een professioneel en vakkundig bedrijf. De klantenservice is snel en zeer vriendelijk . Kom je niet vaak mee.
  Er wordt goed met je meegedacht en nemen de tijd voor je. Producten waren goed en snel geleverd. Kom zeker volgende keer weer terug!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  10
  Benodigdheden voor mijn kweek
  Zeer deskundig bedrijf dat weet wat ze verkopen, de nodige informatie was uitgebreid, contact met de medewerkers was snel en feilloos. Alle producten waren op voorraad, ik heb geen minpunten kunnen vinden en zal hier zeker in de toekomst vaker bestellen!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

EU Gardencenter

Bij EU Gardencenter kan iedereen terecht voor het aanschaffen van items die gebruikt worden voor tijdens het kweken. De verschillende items die te verkrijgen zijn hebben betrekking op het optimaliseren van het kweekproces. Deze items zijn met product beschrijving en afbeelding opgenomen op de website. Klanten hebben op die manier een duidelijk beeld over het product. De verschilkende items zijn onder andere: Kweekmediums, kweekkasten, kweektenten en nog veel meer. Voor het bestellen van een item moeten klanten een account aanmaken alvorens er een bestelling kan worden geplaats. Het online afhandelen van betalingen maakt integraal deel uit van de website van EU Gardencenter. Via het persoonlijk account kunnen klanten hun bestellingen natrekken. Op de website is er een speciale optie genaamd ‘veelgestelde vragen’. Klanten die met een vraag zitten kunnen eerst de ‘veelgestelde vragen’ forum raadplegen alvorens ze contact opmaken met de klantenservice mer betrekking tot hun vraag. Indien het antwoord niet voorkomt in de ‘veelgestelde vragen’ forum kan er contact worden opgenomen met de klantenservice via de mail of per telefoon. Klanten die op de hoogte gehouden willen worden voor wat betreft voordelige acties, kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Per mail krijgen ze de verschillende updates regelmatig toegestuurd.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met EU Gardencenter. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 4 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij EU Gardencenter met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je EU Gardencenter een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij EU Gardencenter deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van EU Gardencenter kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij EU Gardencenter laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van EU Gardencenter

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij EU Gardencenter.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.