4.5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  8
  Regelmatig checken
  ik maak elk jaar wel warempel een paar keer gebruik van voordeeluitjes en dat is 9 van de 10 keer gewoon een vet goede deal. 1 keer mis gezeten en daardoor let ik nu veel beter op.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Pieter
  Als je scherp bent kun je hier echt voor een habbekrats leuke uitjes vinden, schrijf je ook in de voor de nieuwsbrief en je kunt voor een paar knaken op stap.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Voordeeluitjes.nl

Via Voordeeluitjes.nl kunnen klanten hun accommodatie veilig stellen. Dit kan veilig geschieden via de website van Voordeeluitjes.nl. Op de website wordt de gelegenheid geboden om middels een handige zoektool, te zoeken naar een geschikte hotel of een vakantiepark. Het enige wat men moet doen is de relevante termen intoetsen om de verschillende mogelijkheden te kunnen bezichtigen. Los van de searchtool zijn er ook al verschillende aantrekkelijke deals te zien op de homepagina. Reizigers worden in de gelegenheid gesteld om hun boekingen veilig en snel te doen via de website van Voordeeluitjes.nl. Klanten die op zoek zijn naar inspiratie, zullen dit ook kunnen vinden in de verschillende blog artikelen die op de website zijn geplaats. Via een dropdown menu op de website worden reizigers ook op basis van hotel-, vakantieparken- en last minute boekingen doorgeleid naar topbestemmingen en bestemmingen die in de aanbieding zijn. Corona info met betrekking tot het reizen is eveneens ook op de website van Voordeeluitjes.nl te vinden. Reizigers die geen enkele deal van Voordeeluitjes.nl willen missen kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Het aanmelden van voor de nieuwsbrief levert een korting op ter waarde van € 5,-. Er zijn verschillende kanalen die reizigers kunnen gebruiken om contact op te maken met de klantenservice. Via WhatsApp, mail, telefoon of via een live chatsessie via de website, kan het contact gelegd worden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Voordeeluitjes.nl. De beoordeling van 9/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Voordeeluitjes.nl en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Voordeeluitjes.nl laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Voordeeluitjes.nl

Voordeeluitjes

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.