5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Eziclean

Ezi Clean is een Nederlands bedrijf dat elektrische huishoudartikelen op basis van slimme technologie ontwikkeld die voor een goede prijs-kwaliteitverhouding worden aangeboden. In het aanbod van EziClean zitten bijvoorbeeld Robotstofzuigers, Steelstofzuigers, Stoomstofzuigers, Handstofzuigers, Robot Raamwassers, Zakloze Stofzuigers, Dweilstofzuigers en Luchtreinigers. Via de website van Eziclean.nl zijn alle produten uitvoerig te bestuderen en ook te bestellen waarna deze bij de klant thuisbezorgd worden binnen 2 tot 3 dagen. Klanten kunnen een korting krijgen op een eerste bestelling door zich voor de nieuwsbrief van EziClean in te schrijven. Voor contact met de klantenservice kunnen mensen het contactformulier gebruiken, bellen, of mailen. Verder zit er standaard 3 jaar garantie op de apparaten waar klanten beroep op kunnen doen. Bekijk het complete en actuele aanbod van elektronica op de website van Ezi Clean.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Eziclean. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Ben jij van plan klant te worden van Eziclean maar wil je toch eerst graag weten wat andere mensen vinden? Hier lees je onafhankelijke reviews over Eziclean, bijvoorbeeld over dienstverlening, retouren, kortingscodes of klantenservice. Deze reviews zijn 100% onafhankelijk en handmatig gecontroleerd. Zo kun jij precies zien wat echte klanten vinden.

Veel reviews van andere partijen geven toch een vertekend beeld. Dit komt bijvoorbeeld omdat bedrijven betalen voor functionaliteiten of juist doordat partijen bedrijven willen aanmoedigen dit te gaan doen. Hierdoor kunnen reviews een onterecht positief of juist negatief beeld geven. Jij bent als klant natuurlijk alleen benieuwd naar echt ervaringen over Eziclean. Wij bieden een 100% onafhankelijk platform voor deze beoordelingen. Hier kun je zowel een review schrijven over Eziclean als deze lezen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Eziclean

Eziclean

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.