3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Snelle verzending!
  Dit was de eerste keer dat ik iets bij deze winkel heb besteld en ik ben direct zeer positief. De producten zijn geweldig en de levering was ontzettend snel. Bedankt!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  no orderconformation but the money is off our bankaccount
  monday evening i ordered expenive shoes
  paid with ideal , the money was paid in your bank account .
  But i did not resieve a order conformation
  please will you let me know what happened.
  I mailde you two times and i only got an automatic answer
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Flattered

Het bedrijf Flattered is ontstaan in Scandinavië en maakt flats, dat zijn indoor schoenen die comfortabel zitten. Deze worden handgemaakt in Spanje en zijn via de webshop over de hele wereld te bestellen. Het bedrijf wordt gerund door een twee mensen die ook getrouwd zijn, zij wilden een modern en duurzaam merk neerzetten in een markt die vrij traditioneel werkt. Daar is het merk en de webshop van Flattered uitgekomen. De webshop is beschikbaar in verschillende talen, en heeft een duidelijke missie. Deze is gericht op duurzaamheid en het hebben van minder impact op de aarde bij het vervaardigen van kleding. Hoe zij hieraan bijdragen staat ook uitgebreid uitgelegd op de website Flattered.com.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Flattered. De beoordeling van 6/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Flattered met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Flattered een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Flattered deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Flattered kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Flattered laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Flattered

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Flattered.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.