5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Footballdesign

Ben je een voetballiefhebber? Dan kun je bij Footballdesign alles vinden om jouw woning te voorzien van interessante accessoires. Het bedrijf is gespecialiseerd in een groot aantal producten, waaronder wanddecoratie in meerdere materiaalsoorten. Je kunt hiervoor kijken naar een van de beschikbare designs in het assortiment, maar ook zelf een design uploaden. Het bedrijf zorgt er dan voor dat alles geheel naar wens gemaakt wordt voordat de producten naar jou worden verstuurd. De producten kunnen daarbij in verschillende afmetingen gemaakt worden, waardoor het ook bij jouw interieur past.Bij Footballdesign profiteer je niet alleen van een uniek design, maar ook van een snelle levering. Alles rondom het plaatsen van de bestelling en de levering kun je terugvinden op de website. Als je nog vragen hebt, kun je spreken met een medewerker door middel van de chat of contact opnemen door middel van een van de andere methoden. Dit zorgt ervoor dat jij precies weet waar je aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn op basis van jouw wensen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Footballdesign. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling zijn een aantal dingen van groot belang. Misschien wel het belangrijkste is de betrouwbaarheid van het bedrijf waar jij wilt gaan kopen. Kan ik Footballdesign wel vertrouwen, houdt Footballdesign zich aan de afspraken en zijn bijvoorbeeld de aanbiedingen of kortingscodes wel echt bij Footballdesign? De beste manier om hierachter te komen is het lezen van de onafhankelijke reviews.

Voor het krijgen van een betrouwbaar beeld over Footballdesign is het natuurlijk wel noodzakelijk dat de reviews echt zijn. De reviews die wij verzamelen worden daarom zowel automatisch als handmatig gecontroleerd. Vaak lees je online reviews die of te positief of te negatief zijn, omdat het platform een belang heeft bij het bedrijf. Wij zijn 100% onafhankelijk waardoor je bij ons leest wat echte klanten echt vinden van Footballdesign. Ook als jij een echte ervaring hebt met Footballdesign nodigen we je uit deze te delen met andere consumenten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Footballdesign

Footballdesign

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.