5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Koekjes Markt

Koekjes Markt biedt een website volledig gevuld met verschillende soorten koekjes. De webshop maakt het hierbij mogelijk om iedereen te laten genieten van verschillende koekjes. Op de website zie je een groot aantal merken terug en de productinformatie geeft daarbij ook een inzicht in de verschillende ingrediënten. Voor mensen met allergieën zijn er ook verschillende producten terug te vinden. Je hoeft hiervoor alleen maar een bestelling te plaatsen door de producten in het winkelmandje te plaatsen en de bestelling af te ronden met een van de beschikbare betaalmethoden.Bij Koekjes Markt draait het allemaal om een snelle service en een goede klantenservice. De bestellingen worden daarom binnen 2 werkdagen geleverd binnen Nederland en België. Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met de medewerkers. Dit kan eenvoudig via het e-mailadres of te bellen naar het telefoonnummer. Indien iets niet naar wens is, kun je ook via deze manier contact opnemen. Jij kunt dan genieten van de lekkerste koekjes en krijgt ook voldoende informatie om alles te bewaren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Koekjes Markt. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wat jij als consument of potentiële klant van Koekjes Markt wil weten is of dit bedrijf betrouwbaar is, of ze hun beloftes kunnen waarmaken en of bijvoorbeeld kortingscodes echt werken. De beste manier om hierachter te komen zijn onafhankelijke reviews van mensen die al hebben ervaren hoe Koekjes Markt presteert. Deze beoordelingen geven een zo compleet mogelijk beeld van de prestaties van dit bedrijf.

Reviews zijn alleen nuttig als jij zeker weet dat ze ook echt van daadwerkelijke klanten komen. Daarom worden de reviews stuk voor stuk handmatig gecheckt op echtheid, taalgebruik en enkele andere facetten. Op die manier kun jij een goed beeld opdoen van de betrouwbaarheid, snelheid en kortingen van een webshop of bedrijf zonder te hoeven vrezen voor neppe of betaalde reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Koekjes Markt

Koekjes Markt

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.