1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Waardeloze kaart
  Waardeloze kaart. Niet kopen!!! Complex in te leveren en als je nog een bedrag over hebt, dan moet je eerst een nieuwe kaart kopen wil je dit bedrag nog kunnen besteden. Dus absoluut geen aanrader
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

GiftForYou.nl

Op de website van GiftForYou kun je tal van belevenissen cadeaus vinden voor mannen, vrouwen en kinderen. Je kunt er kiezen uit cadeaus voor verschillende gelegenheden, of cadeaus in verschillende thema’s. De belevenissen kunnen variëren van een high tea of dagje wellness tot aan een overnachting in een luxe hotel, sensationele activiteiten zoals helikoptervliegen en nog veel meer. Ook is het mogelijk om een ‘vrije keuze’ giftcard aan te schaffen waarbij de ontvanger zelf de belevenis kan kiezen. Je kunt in de webshop van het bedrijf zowel als zakelijke klant en als particulier terecht. De cadeaubonnen die op de website van het bedrijf kun je niet alleen in de webshop aanschaffen, maar ook in fysieke winkels zoals ANWB, Cigo, Deen, Dekamarkt, Hoogvliet, Jan Linders, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Poiesz, The Readshop en meer. De website en het product Gift For You zijn onderdeel van het bedrijf Wonderbox NL B.V. Het bedrijf werd opgericht in het jaar 2008. Sinds het jaar 2014 is het bedrijf één van de grootste partijen op het gebied van belevenissen cadeaus doen. Het bedrijf is sinds het jaar 2017 aangekocht door Wonderbox S.A.S., welke ook belevenissen cadeaus aanbiedt. Dit bedrijf is actief in negen Europese landen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met GiftForYou.nl. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over GiftForYou.nl en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij GiftForYou.nl? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over GiftForYou.nl! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk GiftForYou.nl

GiftForYou

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.