5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Dekinderkledingwinkel.nl

Het bedrijf De Kinderkledingwinkel is een online store die het voor vaders en moeders gemakkelijker tracht te maken om kleding aan te kunnen schaffen voor hun kinderen. Er is kleding voor zowel jongens als meisjes en tieners beschikbaar. In het assortiment vind je onder meer kleding van de merken Quapi, NoNo, Elle Chic, Frankie & Liberty, MAyce Girlslabe, Retour Jeans, Like Flo, B. Nosy, Bampidano en meer. Het bedrijf biedt klanten uit zowel België als Nederland een gratis levering aan bij bestellingen van 30,- euro of meer, bij een lagere bestelwaarde betalen klanten verzendkosten van 3,95 euro (voor zowel Nederland als België). Ook worden bestellingen altijd binnen 24 uur naar de klanten verzonden. De webshop van De Kinderkledingwinkel draagt het Webwinkel Keurmerk en wordt door klanten als zeer goed beoordeeld; met 9,6 punten van de 10 punten in totaal (gebaseerd op reviews wie WebwinkelKeur).

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Dekinderkledingwinkel.nl. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Dekinderkledingwinkel.nl en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Dekinderkledingwinkel.nl laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Dekinderkledingwinkel.nl

De Kinderkledingwinkel

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.