5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Goodevas

Goodevas is een online winkel die een assortiment Montessori-geïnspireerde klimtoestellen voor kinderen aanbiedt. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van speels maar functioneel materiaal dat fysieke activiteit en ontwikkelingsvaardigheden bij jonge kinderen stimuleert. Hun assortiment bestaat uit verschillende klimtoestellen zoals driehoeken, bogen en speeltoestellen die op verschillende manieren kunnen worden geconfigureerd (van 2-in-1 tot 6-in-1 sets). Deze speeltoestellen zijn ontworpen om verschillende activiteiten te ondersteunen, zoals klimmen, schommelen en glijden om tegemoet te komen aan de dynamische speelbehoeften van peuters en jonge kinderen. Goodevas biedt ook Montessori-meubilair, zoals stoelen en planken, die zijn ontworpen om te voldoen aan de ergonomische en educatieve behoeften van jonge kinderen. De winkel biedt ook indoor speelhuisjes die klimstructuren integreren met elementen zoals glijbanen en schommels om indoor speelomgevingen te verbeteren. Goodevas wil een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen door middel van spel, door hulpmiddelen aan te bieden die motorische vaardigheden helpen ontwikkelen en actief spel stimuleren. Het assortiment is zo ontworpen dat het in de huiselijke omgeving kan worden geïntegreerd en een veilige en boeiende ruimte biedt voor kinderen om te spelen en te leren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Goodevas. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Goodevas of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Goodevas al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Goodevas te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Goodevas, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Goodevas

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Goodevas.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.