5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Hudson Reed

Het internationale bedrijf Hudson Reed is al zo’n 25 jaar actief in 10 landen als specialist in het ontwerpen en leveren van badkamer-, verlichtings- en verwarmingsproducten. Het bedrijf stelt voorop dat ontwerp, kwaliteit en persoonlijke service de kernwaarden zijn. In de webshop zijn alle artikelen binnen deze categorieën overzichtelijk weergegeven. De aanwezigheid van een button klusadvies en een blog laten iedere doe-het-zelver toe nuttige tips en adviezen te vinden die hem verder kunnen helpen. Voor het aanbod werd gezocht naar een ruime keuze binnen iedere stijl waarbij kwaliteit en gebruiksgemak voorop staan. Voor de betaling koos Hudson Reed voor een betaalomgeving met een hoge mate van beveiliging. Bestellingen van meer dan 250 euro worden gratis verzonden. Klanten die dat willen, kunnen telefonisch of via e-mail contact opnemen met de klantendienst. Hudson Reed is op tal van sociale media kanalen te vinden, waar ook contactmogelijkheden voorhanden zijn. Via TrustPilot kunnen de ervaringen, reviews en beoordelingen bekeken worden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Hudson Reed. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Hudson Reed en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Hudson Reed laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Hudson Reed

Hudson Reed

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.