2.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 4.8/10
(5 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 5
 1. Beoordeling:

  6
  Verkleuring Ilse jacobson regenjas
  Als regenjas ( Softshell)doet die prima. Echter na 2 jaar behoorlijke verkleuring. Kennis met dezelfde jas heeft hetzelfde probleem. Erg jammer
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  niet klantvriendelijk
  Ik kocht mooie slippers van Ilse Jacobson, maar kreeg een ondeugdelijk paar opgestuurd en stuurde ze retour afzender met een begeleidende foto en briefje. Helaas zijn ze niet bij Ilse Jacobson aangekomen en PostNL weet ook niet waar ze zijn.

  Na tientallen mailtjes naar dit bedrijf en naar PostNL leggen zij beiden de schuld bij mij en krijg ik niets vergoed.
  In mijn opinie ligt de eerste fout bij Ilse Jacobson: zij stuurde een paar slippers die kapot waren!!

  Erg klantonvriendelijk vind ik dat zij niet naar zichzelf kunnen kijken en met de vinger naar de ander blijven wijzen: naar PostNL en naar mij!!!
  Gaat het hen alleen om geld verdienen en niet om tevreden klanten?

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  4
  Jassen worden vaal van kleur
  Groene jas gekocht, na 1 jaar al helemaal verkleurd. Vriendin soortgelijke jas in zwart gekocht, deze werd vaal en roodachtig van kleur. Erg jammer!! Voor ons geen Ilse Jacobsen jas meer.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  2
  Lekkende regenjas - slechte kwaliteit
  Regenjas gekocht. Na weinig dragen lekt deze en heeft deze mankementen in de stof. Omdat de jas gekocht is bij een winkel die er nu niet meer is krijg ik slechts korting aangeboden op een nieuwe jas! Geen enkele verantwoordelijk wordt er genomen dat de regenjas niet voldoet aan wat je ervan mag verwachten. Teleurgesteld in Ilse Jacobsen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  10
  Prachtige jas
  Een werkelijk prachtige Ilse Jacobsen regenjas met een geweldige pasvorm. I love it!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Ilse Jacobsen

Het ontstaan van fashion winkel Ilse Jacobsen begon allemaal in Hornbæk, een klein stadje in Kopenhagen. In dat klein stadje had Ilse Jacobsen door een gebrek aan modieuze laarzen, die nodig waren om je vrijelijk te bewegen in het waterrijk Hornbæk, het initiatief genomen om voor zichzelf waterdichte schoenen te ontwerpen. Het idee zou iets groots in de toekomst teweeg brengen. Het geheel kreeg in 1993 gestalte toen Ilse Jacobsen haar eerste winkeltje kocht om haar eerste collectie regenlaarzen aan te bieden. Vanaf toen is haar onderneming steeds gaan groeien en moest er een uitbreiding van items plaatsvinden. Tegenwoordig bestaat de collectie van Ilse Jacobsen los van regenlaarzen ook uit items zoals lichtgewicht regenjassen, softshell regenjassen met ecorepel® coating, kleding, instappers, slippers en accessoires. Het gehele collectie is een accurate weergave van de scandinavische levensstijl en meer. Op de website van Ilse Jacobsen krijg je ook de gelegenheid om wat inspiratie op te doen. De verschillende modellen schoenen en kleding zijn goed te bezichtigen op de website van Ilse Jacobsen. Het kopen van een schoen of een kleding kun je makkelijk online afhandelen. Als je niet tevreden bent over een item kun je dit binnen 30 dagen retourneren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Ilse Jacobsen. De beoordeling van 4.8/10 is gebaseerd op 5 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 2.4 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Ilse Jacobsen of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Ilse Jacobsen al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Ilse Jacobsen te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Ilse Jacobsen, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Ilse Jacobsen

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Ilse Jacobsen.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.