4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  8
  goede vlaggen
  goede en stevige vlaggen voor een nette prijs
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Vlaggenclub

De vlaggenclub is een club waar je terecht kunt voor alle soorten vlaggen. Wil je je liefde voor Nederland of voor een ander land tonen? Dan ben je terecht bij de vlaggenclub.nl. Bij de vlaggenclub.nl wordt er van alles aangeboden. Via de website kun je verschillende vlaggen bestellen. De prijs die je zult betalen voor een vlag hangt af van de grootte en van wat voor soort materiaal je het wilt hebben. Niet alleen vlaggen van landen zijn te vinden bij de vlaggenclub.nl. Ook andere vlaggen zoals gemeentevlaggen kun je bij de vlaggenclub vinden. Maar soms kan het best zijn dat je type vlag niet erbij zit. In dat geval kun je je design opsturen vor de mensen, van de vlaggenclub.nl. Je vlag wordt speciaal voor jou ontworpen waardoor je hiermee toch kun beschikken over je vlag. De verschillende vlaggen die er wordt gekocht bij de vlaggenclub zijn ook nog uit voorraad leverbaar. Bij de vlaggenclub kun je eenvoudig en snel je vlaggenclub online bestellen. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van de vlaggenclub. Jouw eigen account kun je ook via de website van de vlaggenclub aanmaken. Op die manier gaat het bestellen makkelijker aan toe.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Vlaggenclub. De gemiddelde beoordeling van 8/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 4 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Vlaggenclub en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Vlaggenclub laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Vlaggenclub

Vlaggenclub

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.