5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Liftr

Liftr introduceert een innovatieve benadering van fitnessapparatuur met zijn product dat is ontworpen om het hanteren van zware gewichten te vereenvoudigen. Het product, een multifunctionele fles, is niet alleen een duurzame drankhouder maar doet ook dienst als halterhouder. De fles is gemaakt van met glasvezel versterkt materiaal en kan tot 220 kg dragen, wat tegemoet komt aan de behoeften van zowel amateur- als professionele gewichtheffers. Een opvallend kenmerk van de Liftr fles is de dubbele functionaliteit die dranken tot 12 uur warm of 24 uur koud houdt, dankzij de constructie van 18/8 voedselveilig roestvrij staal.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Liftr. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Liftr of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Liftr al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Liftr te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Liftr, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Liftr

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Liftr.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.