5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

SOKO

SOKO is een ethisch sieradenmerk dat de nadruk legt op ambachtelijk ondernemerschap en duurzame praktijken. SOKO zet zich in voor de empowerment van lokale gemeenschappen in Kenia en fungeert als brug tussen geschoolde ambachtslieden en de wereldmarkt. Het bedrijf, dat in handen is van vrouwen, biedt een gevarieerd assortiment handgemaakte sieraden, waaronder oorbellen, ringen, armbanden en kettingen van verantwoord ingekochte materialen. Hun collectie laat zowel eigentijds design als traditioneel vakmanschap zien, met als doel tijdloze sieraden te maken die de seizoentrends overstijgen. SOKO’s certificering als B Corporation onderstreept hun inzet voor zowel sociale en ecologische verantwoordelijkheid als winst. Via hun innovatieve, op technologie gebaseerde platform zorgen ze ervoor dat aankopen een directe positieve impact hebben op ambachtelijke gemeenschappen, ondersteunen ze de wereldwijde creatieve economie en bevorderen ze een rechtvaardigere en duurzamere modewereld.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met SOKO. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees alle reviews en beoordelingen over SOKO om erachter te komen of dit bedrijf aan jouw wensen voldoet. Interessant kan bijvoorbeeld zijn of je garantie hebt en wat je rechten zijn. Veel bedrijven geven vaak kortingen of kortingscodes, anderen niet. Ook kunnen de reviews een goed beeld geven over de betrouwbaarheid van SOKO.

Ben je al op de hoogte van de dienstverlening van dit bedrijf dan nodigen we je uit een beoordeling hierover achter te laten. Hiermee help je anderen om een goed beeld te krijgen over de service, prijzen, kortingen en leveringen. Zowel positieve als negatieve reviews dragen bij aan een complete indruk van een bedrijf. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en op taalgebruik.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van SOKO

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij SOKO.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.