5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Luonkos

Luonkos, een Fins bedrijf voor natuurlijke cosmetica, legt de nadruk op innovatie in huidverzorging waarbij respect voor de natuur wordt gecombineerd met de doeltreffendheid van de moderne wetenschap. Het merk richt zich op het creëren van producten die voldoen aan verschillende huidbehoeften, met ingrediënten uit Finse bossen en andere natuurlijke bronnen. Luonkos biedt een verscheidenheid aan huidverzorgingsproducten, waaronder olie reinigingskoeken, lichaamsoliekoeken en gespecialiseerde behandelingen voor gevoelige gebieden zoals slijmvliezen. De productlijn van het bedrijf bevat producten zoals de Infinity Oil Cleansing Cake en Heavenly Body Oil Cake, die zijn ontworpen om de huid te voeden en te verzorgen met een minimale impact op het milieu. Daarnaast benadrukt Luonkos haar toewijding aan duurzaamheid niet alleen door middel van haar producten, maar ook in haar verpakkingen en bedrijfsvoering, in lijn met bredere milieu- en sociale waarden. In 2020 zal Luonkos vooroplopen met de integratie van bosmicrobe-extracten in cosmetica om de collageenproductie van de huid te ondersteunen en het microbioom in balans te brengen, waardoor de algehele gezondheid en vitaliteit van de huid wordt verbeterd.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Luonkos. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Luonkos met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Luonkos een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Luonkos deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Luonkos kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Luonkos laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Luonkos

Luonkos

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.