5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(6 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 6
 1. Beoordeling:

  10
  Betrouwbaar
  Snelle en nette levering
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Behalve goedkoop ook nog snel en eenvoudig
  Ik heb wat prijzen vergeleken (scheelt al gauw €5,- met andere sites) en gekozen voor milieusticker.shop. Bestellen gaat eenvoudig (kenteken van de auto), verzending is gratis en de volgende dag al in de brievenbus. Prima.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Heel goed geholpen
  Ik had wat vragen en kon vrijwel direct daarop de bestelling correct plaatsen, hartstikke bedankt voor de goede service.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  10
  Supersnel!!
  Super handig en snel dit
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  10
  Snel in huis
  Gister besteld, vandaag al in mijn brievenbus.
  Sticker is 100% nieuw en origineel.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  10
  Handig en snel
  Handig en snel de Duitse milieusticker besteld!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Milieusticker.shop

Milieusticker.shop levert de milieustickers die nodig zijn om de grens over te gaan. Ook voor veel steden heb je tegenwoordig een sticker nodig. Denk daarbij aan een aantal grote steden in Duitsland. Deze stickers kun je daarom via deze weg aanschaffen. De stickers voldoen aan alle eisen en staan voor hoogwaardige kwaliteit. Je kunt ze via de website bestellen. Indien dit voor 17.00 uur gebeurt, worden de stickers vaak de volgende dag nog bij jou thuis geleverd. De website waarschuwt hier wel voor vertragingen bij de post. Milieusticker.shop heeft sinds 2016 een bestaan en naam opgebouwd. Er is een duidelijke website. Je kunt bestellen, een aantal veelgestelde vragen doornemen en meer lezen over het invoeren van de milieusticker in Duitsland. Meer informatie heb je ook niet nodig. De beoordelingen van deze webshop zijn ook goed. De kwaliteit is hiermee gewaarborgd en er wordt alles aan gedaan om jou te helpen door middel van de klantenservice.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Milieusticker.shop. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 6 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Milieusticker.shop en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Milieusticker.shop? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Milieusticker.shop! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Milieusticker.shop

Milieusticker

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.