5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Overload

Overload Worldwide bestaat sinds 2008 en zorgt sindsdien voor kennis, resultaat en kwaliteit. Je kunt er educatie vinden over verschillende onderwerpen binnen de sport, voeding en gezondheid. Daarnaast zijn er gratis programma’s op de website te vinden en kun je supplementen aanschaffen die jou helpen jouw spieren op een goed niveau te houden. Met een aankoop of de juiste trainingen kun je ieder doel bereiken die je voor jezelf gesteld hebt en zal het trainen ook eenvoudiger gaan verlopen. Als je Overload Worldwide inschakelt, dan wordt er altijd kwaliteit geleverd. De trainingsmodules kunnen uitgeprobeerd worden, je krijgt herexamens gratis indien nodig en je kunt ook met een personal trainer aan de slag gaan. Het volledige aanbod staat op de website omschreven, zodat je snel een keuze kunt gaan maken. Aan het einde weet je precies hoe je anderen moet motiveren om een gezonde leefstijl aan te gaan en kun je jouw kennis in gaan zetten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Overload. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Overload of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Overload al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Overload te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Overload, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Overload

Overload Worldwide

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.