5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Mon Crochet

Mon Crochet is een merk dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte, handgemaakte haakartikelen voor een breed scala aan consumenten, waaronder mannen, vrouwen en kinderen, maar ook in categorieën als woningdecoratie en accessoires. De producten worden gemaakt door geschoolde ambachtslieden met behulp van traditionele haaktechnieken, aangepast aan hedendaagse stijlen om aan verschillende smaken te voldoen. Het aanbod van het merk legt de nadruk op handgemaakte kwaliteit en is zo ontworpen dat het bij elk lichaamstype past. In lijn met de toewijding aan duurzaamheid gebruikt Mon Crochet milieuvriendelijke materialen en ondersteunt het lokale ambachtslieden, in lijn met praktijken die gericht zijn op het minimaliseren van de impact op het milieu. Het bedrijf biedt diensten aan zoals gratis verzending, cadeauverpakking en gepersonaliseerde cadeaubonnen. De diverse collecties en het gedetailleerde vakmanschap van Mon Crochet weerspiegelen een mix van traditie en moderniteit en zijn aantrekkelijk voor mensen die geïnteresseerd zijn in ambachtelijke en milieubewuste producten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Mon Crochet. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Mon Crochet met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Mon Crochet een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Mon Crochet deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Mon Crochet kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Mon Crochet laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Mon Crochet

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Mon Crochet.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.