5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Zorgmiddelenaanhuis.nl

Zorgmiddelenaanhuis.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in mobiliteitshulpmiddelen en zorgproducten ter ondersteuning van het dagelijks leven voor mensen met verschillende behoeften. Hun voorraad omvat een breed scala aan scootmobielen, waaronder vaste en opvouwbare modellen, driewielige en vierwielige varianten, en zowel nieuwe als tweedehands scootmobielen. Daarnaast biedt de winkel een verscheidenheid aan accessoires en onderdelen voor scootmobielen. Zorgmiddelenaanhuis.nl biedt een selectie van andere hulpmiddelen zoals rollators, rolstoelen en loophulpmiddelen. Ze voorzien ook in de dagelijkse levensbehoeften met producten voor badkamerhulp en bedaccessoires. De winkel wil klanten ondersteunen door producten aan te bieden die de mobiliteit en het comfort verbeteren en hen helpen om dagelijkse taken gemakkelijker en veiliger uit te voeren. Hun diensten omvatten opties voor het kopen en leasen van mobiliteitshulpmiddelen, met een showroom voor diegenen die de producten liever zien en uitproberen voordat ze tot aankoop overgaan.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Zorgmiddelenaanhuis.nl. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Reviews en beoordelingen van echte klanten van Zorgmiddelenaanhuis.nl zijn ontzettend nuttig bij het beoordelen of dit bedrijf iets voor jou is. Onze reviews zijn van echte klanten en worden handmatig gecontroleerd, zo weet jij zeker dat zowel de goede als slechte beoordelingen een eerlijk beeld schetsen van Zorgmiddelenaanhuis.nl. Is het bedrijf betrouwbaar, werken de kortingscodes en houden zij zich aan de verzendtijd?

Ook als je al ervaring hebt met het bedrijf horen we graag wat je ervan vond. Zo help jij andere klanten in de toekomst om voordat zij bestellen vast een beeld te geven wat ze kunnen verwachten. Echte reviews van echte klanten zijn onmisbaar in het uitvinden of bedrijven doen wat ze zeggen en of je veilig en betrouwbaar kunt bestellen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Zorgmiddelenaanhuis.nl

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Zorgmiddelenaanhuis.nl.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.