5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Fantastisch resultaat!
  Al meerdere keren gebruik gemaakt van de service van muursticker, iedere keer tevreden. 1 keer was er iets mis, dat was snel en erg vriendelijk opgelost, dus als er iets is dan kun je erop vertrouwen dat het goed komt. Dus helemaal snel en goed, een 10!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Muurteksten.nl

Muurteksten.nl is een bedrijf dat in eerste instantie begon met het maken van muurstickers in de vorm van teksten. Naarmate er meer behoefte kwam aan andere stickers, werd het assortiment uitgebreid. Zo kunnen er ook stickers gemaakt worden voor op de vloeren of het plafond. Door jarenlange ervaring binnen het vak kan alles voor jou gemaakt worden. Zo kun je bijvoorbeeld ook eigen ontwerpen aanleveren. Deze worden met veel zorgvuldigheid en hoogwaardige kwaliteit voor jou geproduceerd. Bij muurteksten.nl kun je eenvoudig online bestellen. Je kunt kijken naar een van de standaard ontwerpen, maar ook een eigen ontwerp aanleveren. Alle ontwerpen kunnen groot en klein gemaakt worden en zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit. Ook biedt het bedrijf plak garantie en is er een ondergrond check beschikbaar. Zo hoef je geen aankoop te doen als je niet zeker weet dat je de teksten kunt gaan gebruiken op jouw ondergronden in de woning.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Muurteksten.nl. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Muurteksten.nl en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Muurteksten.nl laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Muurteksten.nl

Muurteksten

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.