5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Goede service
  Ik had een vrij specifiek pakketje vragen en ben hier op mijn wenken bediend. Wat een verstand van zaken bij dit bedrijf!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  gewoon heel goed
  Erg goed en deskundig geholpen bij de aanschaf van een laadregelaar.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Off-gridcentrum

Offgridcentrum.nl is een bedrijf dat jou kan helpen om geheel zelfvoorzienend te wonen. Het bedrijf zegt hierbij dat het voor iedereen mogelijk is, zolang je weet waar je allemaal aan kunt gaan denken en wat de mogelijkheden zijn voor jouw huis. Wanneer je bijvoorbeeld zelf energie op wilt wekken, waterzuivering wilt toepassen of sanitair buiten wilt hebben, kun je bij dit bedrijf terecht om alles te laten regelen. De wensen kunnen dan direct doorgevoerd worden. Offgridcentrum.nl is hiermee begonnen in 2019, waarbij het doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het verwezenlijken van hun droom. Door ervaring binnen het vak en op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen kan er meegedacht worden en een advies op maat worden uitgebracht. Hiervoor moet je contact opnemen via de website of telefoon. Het bedrijf zal daarna voor jou aan de slag gaan en de werkzaamheden uitvoeren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Off-gridcentrum. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Off-gridcentrum of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Off-gridcentrum al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Off-gridcentrum te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Off-gridcentrum, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Off-gridcentrum

Offgridcentrum

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.