5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Abonnement met korting mogelijk!
  Abonnement op Elle genomen met korting, toppie!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

MyMagazines

My magazines is een website waar mensen een tijdschriften abonnement kunnen afsluiten. Bij het afsluiten van een abonnement krijgt de klant een tijdschrift thuis bezorgd en kan deze ook online bekeken worden. Categorieën waaruit gekozen kan worden zijn:

 
– Beauty (Cosmopolitan, Elle & Harper’s Bazaar)
– Sport en Gezondheid (Bicycling, Runner’s World & Womens- en Mens Health)
– Mode (Jan, Cosmopolitan, Elle & Harper’s Bazaar)
– Wetenschap (Quest & National Geographic Magazine)
– Jongeren (Quest juniors & National Geographic junior)
– Ondernemen (Qoute & Fiscalert)
– Puzzelen (Quest puzzelmix)
– Reizen/cultuur (National Geographic, -Historia & -Traveler)
– Koken/wonen (Elle decoration & -Eten)

Klant heeft 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van het abonnement. Deze kan worden herroepen door binnen 14 dagen digitaal het modelformulier op hun site in te vullen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met MyMagazines. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees alle reviews en beoordelingen over MyMagazines om erachter te komen of dit bedrijf aan jouw wensen voldoet. Interessant kan bijvoorbeeld zijn of je garantie hebt en wat je rechten zijn. Veel bedrijven geven vaak kortingen of kortingscodes, anderen niet. Ook kunnen de reviews een goed beeld geven over de betrouwbaarheid van MyMagazines.

Ben je al op de hoogte van de dienstverlening van dit bedrijf dan nodigen we je uit een beoordeling hierover achter te laten. Hiermee help je anderen om een goed beeld te krijgen over de service, prijzen, kortingen en leveringen. Zowel positieve als negatieve reviews dragen bij aan een complete indruk van een bedrijf. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en op taalgebruik.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van MyMagazines

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij MyMagazines.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.