5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Altijd goed!!
  De zaden zijn zeer snel bezorgd en worden in ruime verpakkingen geleverd. Ik ben er helemaal blij mee, en dát voor die prijs!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Zadenkopenonline.nl

Zadenkopenonline.nl Is een webshop dat verschillende soorten zaden verkoopt. Groente- en fruitzaden als tomaten, aardbeien, pompoen, courgette etc. Ze hebben ook bloemenzaden als violen en zonnebloemen. Kruidenzaden verkopen ze ook waaronder basilicum, bieslook, munt etc. Van deze vier soorten zaden hebben ze ook een biologische variant.

Zadenkopenonline.nl Is een echt familiebedrijf. Het begon in Noord-Holland, hier begon de familie Koeman met de teelt van bloembollen. In 2007 zijn ze begonnen met een bloembollen webshop. Inmiddels verkopen hebben ze 3 webshops, waarvan een dus Zadenkopenonline.nl is. Ze zijn gevestigd in Hem op Hemmerbuurt 36, dit is geen bezoekadres.

Verzenden & Retourneren
Ze hanteren voor de verzendkosten van bestellingen binnen Nederland een verzendkostenoverzicht
Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, mits het geen artikel is dat snel bederft of waarvan vervaldatum snel nadert. Als de klant een of meerdere artikelen wil retourneren zijn de verzendkosten ten allen tijden voor de rekening van de koper.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Zadenkopenonline.nl. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Zadenkopenonline.nl en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Zadenkopenonline.nl laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Zadenkopenonline.nl

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Zadenkopenonline.nl.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.