5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Rocks Colours

Rocks Colours is een bedrijf dat zich volledig gespecialiseerd heeft in verschillende verfsoorten. In het assortiment zijn daarom een groot aantal varianten verf te vinden voor meerdere ondergronden. Daarbij heeft het bedrijf niet alleen een betonlook verf, maar ook verschillende andere producten in het assortiment opgenomen welke ervoor zorgen dat de oppervlakten beter beschermd zijn. Je kunt hiervoor een groot aantal kleuren terugvinden. Door goed te bekijken welke kleuren je nodig hebt, kun je de bestelling snel plaatsen.Bij Rock Colours gaat het om een snelle bestelling. Bestellingen worden over het algemeen binnen 1 tot 3 werkdagen klaargemaakt en verzonden. Indien je voor 16:00 uur bestelt, zal de opdracht direct naar het magazijn doorgezet worden. Verf die niet voor jou op kleur gemengd is, kan te allen tijde geretourneerd worden. De retourkosten hiervoor zijn wel op eigen rekening. Het bedrijf staat daarbij altijd voor jou klaar om vragen te beantwoorden. Hiervoor is een klantenservice beschikbaar. Deze vind je allemaal via de website terug en je kunt hier ook alle informatie over de verschillende soorten verf terugvinden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Rocks Colours. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wat jij als consument of potentiële klant van Rocks Colours wil weten is of dit bedrijf betrouwbaar is, of ze hun beloftes kunnen waarmaken en of bijvoorbeeld kortingscodes echt werken. De beste manier om hierachter te komen zijn onafhankelijke reviews van mensen die al hebben ervaren hoe Rocks Colours presteert. Deze beoordelingen geven een zo compleet mogelijk beeld van de prestaties van dit bedrijf.

Reviews zijn alleen nuttig als jij zeker weet dat ze ook echt van daadwerkelijke klanten komen. Daarom worden de reviews stuk voor stuk handmatig gecheckt op echtheid, taalgebruik en enkele andere facetten. Op die manier kun jij een goed beeld opdoen van de betrouwbaarheid, snelheid en kortingen van een webshop of bedrijf zonder te hoeven vrezen voor neppe of betaalde reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Rocks Colours

Rocks Colours

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.