5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Suecos

Suecos is een schoenenbedrijf, welke een groot aantal modellen in het assortiment opgenomen heeft. Er zijn een groot aantal opties te vinden die jouw voeten een goede ondersteuning bieden. Denk hierbij aan sandalen, klompen en sneakers. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en het bedrijf streeft ernaar om iedereen op een goede manier te voorzien van goed schoeisel. De webshop is overzichtelijk ingericht en kent meerdere categorieën. Iedere categorie biedt weer nieuw schoeisel om jouw voeten van te voorzien.Bij Suecos kun je bestellingen eenvoudig via de webshop plaatsen. Hiervoor zijn een groot aantal betaalmethoden beschikbaar, zodat je te allen tijde kunt betalen zoals jij dit wenst te hebben. Alle bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je de bestelling vaak de volgende dag al in huis. Bestellingen boven 50 euro kennen daarbij geen verzendkosten. Indien iets niet naar wens is, kun je de producten retourneren. Hiervoor is een refund policy beschikbaar.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Suecos. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Suecos of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Suecos al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Suecos te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Suecos, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Suecos

Suecos

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.