5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Rozen.nl

Rozen.nl is een online verkoper van verse rozen die op basis van bestelling worden thuisbezorgd. Het aanbod van rozen is altijd vers omdat de verkoper deze direct bij de kweker per bestelling laat knippen en naar de klant laat verzenden. In het aanbod op de website kunnen klanten in het menu de volgende categorieën vinden: Bos Rozen, Rode Rozen, Witte Rozen, Rozenblaadjes, Gekleurde Rozen, Accessoires, Kaartjes, Rouw, Zakelijk en diverse Gelegenheden. Vanaf 80 euro is gratis verzending beschikbaar en daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van levering op dezelfde dag, dit kan uitsluitend op maandag tot en met zaterdag. Klanten kunnen persoonlijk contact opnemen met Rozen.nl via telefoonnummer +31174627441, via Whatsapp op 0642044777 en via Email adres info@rozen.nl. Ook kunnen klanten de verkoper volgen op diverse sociale media platforms en kan er worden ingeschreven voor de nieuwbrief. Onderaan de website is het logo te zien van Thuiswinkel Waarborg, de website is dan ook gecontroleerd door het keurmerk en een veilige winkel om aankopen te doen. 

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Rozen.nl. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Reviews en beoordelingen van echte klanten van Rozen.nl zijn ontzettend nuttig bij het beoordelen of dit bedrijf iets voor jou is. Onze reviews zijn van echte klanten en worden handmatig gecontroleerd, zo weet jij zeker dat zowel de goede als slechte beoordelingen een eerlijk beeld schetsen van Rozen.nl. Is het bedrijf betrouwbaar, werken de kortingscodes en houden zij zich aan de verzendtijd?

Ook als je al ervaring hebt met het bedrijf horen we graag wat je ervan vond. Zo help jij andere klanten in de toekomst om voordat zij bestellen vast een beeld te geven wat ze kunnen verwachten. Echte reviews van echte klanten zijn onmisbaar in het uitvinden of bedrijven doen wat ze zeggen en of je veilig en betrouwbaar kunt bestellen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Rozen.nl

Rozen.nl

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.