5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Goede en vriendelijke hulp
  De afhandeling van mijn vraag aan de klantenservice was geduldig en uitgebreid. Geen standaard antwoord maar een persoonlijke mail terug met een goed antwoord op mijn vraag. In deze tijd waar alles maar snel en gehaast gaat vond ik dat verrassend en erg prettig. Dat vind ik een goede review waard.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

SomniShop

SomniShop wordt geëxploiteerd door health.OnVentures GmbH dat gevestigd is in het Duitse Hessdorf. Ondernemers Daniel Grätz en Hannes Wakonig hebben zich gespecialiseerd in ademhalingstherapie en snurken en wil die kennis via OmniShop ten dienste stellen van het grote publiek. Door het gespreks- en adviesklimaat van het bedrijf kunnen klanten op een professionele manier verder geholpen worden met de juiste producten; Die producten worden allemaal grondig beoordeeld door een medisch-technische adviesraad voor ze in het aanbod worden opgenomen. Door hun manier van werken willen de specialisten van SomniShop een einde maken aan een veel voor mensen moedeloze zoektocht naar gepaste hulp. Bestellen en betalen kan makkelijk en veilig online en de levering gebeurt bij je thuis. Wie dat wil, kan telefonisch contact opnemen met de klantendienst of kan een e-mail sturen. SomniShop beschikt over het Valued Shops label.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met SomniShop. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Ben jij van plan klant te worden van SomniShop maar wil je toch eerst graag weten wat andere mensen vinden? Hier lees je onafhankelijke reviews over SomniShop, bijvoorbeeld over dienstverlening, retouren, kortingscodes of klantenservice. Deze reviews zijn 100% onafhankelijk en handmatig gecontroleerd. Zo kun jij precies zien wat echte klanten vinden.

Veel reviews van andere partijen geven toch een vertekend beeld. Dit komt bijvoorbeeld omdat bedrijven betalen voor functionaliteiten of juist doordat partijen bedrijven willen aanmoedigen dit te gaan doen. Hierdoor kunnen reviews een onterecht positief of juist negatief beeld geven. Jij bent als klant natuurlijk alleen benieuwd naar echt ervaringen over SomniShop. Wij bieden een 100% onafhankelijk platform voor deze beoordelingen. Hier kun je zowel een review schrijven over SomniShop als deze lezen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van SomniShop

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij SomniShop.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.