3.5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 7/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  4
  You get what you pay for.
  ou get what you pay for.

  Tenways biedt electrische stadsfietsen aan scherpe prijzen. Maar er is een bijkomende kost. Ik kocht in juni 2023 een Tenways CGO600 PRO, na een kort online onderzoek naar de prijs-kwaliteit. Nu bijna tien maanden (en 2900 km) later ben ik niet helemaal tevreden over mijn aankoop en ben ik ervan overtuigd dat ik voor een 200 euro meer, een kwalitatief betere fiest had kunnen kopen. Na ongeveer een week, en nog geen 100 km, begaf een cruciaal stuk van de achterwielmotor het. Ik moest dus al meteen de fiets bijna twee weken aan de kant laten staan. Ik contacteerde de klantendienst en die beantwoordde mijn e-mail inderdaad binnen de 24 uur. Een aantal e-mails en foto’s later kreeg ik een vervangstuk toegestuurd, maar ik moest wel zelf op zoek naar een fietsenhersteller die aan een Tenways wilde werken. Euvel opgelost, maar mijn vertrouwen in de kwaliteit van mijn Tenways kreeg wel een deuk.

  Ook nu, na nog geen 10 maanden en minder dan 3000 km, schort er weer iets aan de fiets. De kickstand (staander) is uit elkaar gevallen. De schroef pakt niet meer in het schroefplaatje waardoor de kickstand uit elkaar valt. Onbruikbaar dus. Ook nu weer kreeg ik snel een antwoord op mijn vraag. Spijtig genoeg beschouwen de technici bij Tenways een kapotte kickstand na 10 maanden als “normale slijtage” en ik kan dus op zoek naar eentje die op mijn fiets past. Hoewel de kleine lettertjes in de verkoopsovereenkomst deze houding ongetwijfeld juridisch ondersteunen, snap ik de reactie niet. Als je daadwerkelijk achter de kwaliteit van je product staat, dan kan je de normale levensduur van een kickstand toch niet terugbrengen tot tien maanden. Bijzonder spijtig is ook dat deze starre houding mij verplicht om een volledige nieuwe kickstand aan te schaffen, terwijl de onderdelen die vervangen moeten worden (een schroef en schroefplaatje) minder dan 1 euro productiekosten hebben. Tel daarbij maximum 5 euro verzendingskosten en je hebt voor minder dan 6 euro een klant verder geholpen. Naverkoop is ook verantwoordelijkheid nemen wanneer het juridisch gezien niet moet, maar gewoon gezond verstand is.

  Als voetnoot wil ik er nog aan toevoegen dat wanneer je overweegt om een Tenways aan te schaffen, je best de theoretische batterijduur/rijafstand met zo’n 40% vermindert. Mijn fiets kan op papier 70km met een volle batterij, maar in realiteit (en op een vrij goed aangelegde fietsostrade) doe ik met moeite 45km met een volle lading.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Robuust, sterk en comfortabel.
  Voldoet aan alle verwachtingen. Goede actieradius bij normaal gebruik. (bij intensief gebruik neemt de accu snel af, maar dat lijkt me logisch). Verder is het zadel prettig en voelt het frame robuust aan, ik verwacht er dan ook lang plezier van te kunnen hebben.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Tenways

Tenways is een e-bike bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van hoogwaardige elektrische fietsen met een focus op stedelijk design. Het bedrijf werd in 2017 opgericht in Spanje. Tenways biedt een reeks elektrische fietsen aan, waaronder stadsfietsen, mountainbikes en vouwfietsen met een ontwerpfilosofie die prioriteit geeft aan functionaliteit, stijl en stedelijke sensibiliteit. Het bedrijf biedt ook een reeks accessoires zoals helmen, sloten en lichten om klanten te voorzien van alles wat ze nodig hebben voor een veilige en plezierige rit. Tenways streeft ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren tegen concurrerende prijzen die zowel functioneel als stijlvol zijn en voldoen aan de behoeften van alle soorten rijders. Als merk wordt Tenways gekenmerkt door een uniek gemeenschapsgevoel. Het team van experts van het bedrijf bestaat uit ervaren fietsers en monteurs die een passie hebben voor elektrische fietsen en de fietswereld. Deze expertise en passie wordt weerspiegeld in het assortiment van het bedrijf, dat de nieuwste e-bike technologie en design bevat. Tenways biedt ook een reeks online hulpmiddelen zoals blogs en forums om een gevoel van gemeenschap onder haar klanten te bevorderen. Tenways biedt gratis verzending op alle bestellingen en een reeks reparatie- en onderhoudsdiensten, wat ook bijdraagt aan het gemeenschapsgevoel onder haar klanten. Het deskundige team van het bedrijf biedt haar klanten een breed scala aan reparatie- en onderhoudsdiensten, waaronder fietsaanpassing, afstelling, reparaties en personalisatie. Tenways biedt ook een dienst die klanten helpt de perfecte fiets voor hun rijstijl te vinden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Tenways. De beoordeling van 7/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3.5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling zijn een aantal dingen van groot belang. Misschien wel het belangrijkste is de betrouwbaarheid van het bedrijf waar jij wilt gaan kopen. Kan ik Tenways wel vertrouwen, houdt Tenways zich aan de afspraken en zijn bijvoorbeeld de aanbiedingen of kortingscodes wel echt bij Tenways? De beste manier om hierachter te komen is het lezen van de onafhankelijke reviews.

Voor het krijgen van een betrouwbaar beeld over Tenways is het natuurlijk wel noodzakelijk dat de reviews echt zijn. De reviews die wij verzamelen worden daarom zowel automatisch als handmatig gecontroleerd. Vaak lees je online reviews die of te positief of te negatief zijn, omdat het platform een belang heeft bij het bedrijf. Wij zijn 100% onafhankelijk waardoor je bij ons leest wat echte klanten echt vinden van Tenways. Ook als jij een echte ervaring hebt met Tenways nodigen we je uit deze te delen met andere consumenten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Tenways

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Tenways.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.