5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Uppbeat

Uppbeat is een muzieklicentieplatform dat een breed scala aan royaltyvrije muziek van hoge kwaliteit aanbiedt aan content creators zoals YouTubers, social media managers, podcasters en video editors. Het platform wil het makkelijk maken voor content creators om de perfecte soundtrack te vinden voor hun video’s of andere projecten zonder zich zorgen te maken over inbreuk op het auteursrecht. De website van Uppbeat, uppbeat.io, bevat een enorme bibliotheek met muzieknummers in verschillende genres, waaronder elektronica, pop, rock, hiphop en meer. Op de site kunnen gebruikers tracks zoeken, filteren, bekijken en downloaden in hoge kwaliteit. Gebruikers kunnen de bibliotheek doorzoeken op stemming, genre en tempo, en het platform biedt ook samengestelde afspeellijsten en aanbevolen tracks op basis van de luistergeschiedenis van gebruikers. Uppbeat heeft veel nadruk gelegd op zijn ‘stems’-functie, waarmee gebruikers toegang hebben tot de individuele instrumentale componenten van een track, zoals de baslijn of de melodie, en deze kunnen mengen in hun content om een meer gepersonaliseerde sound te creëren. De site bevat ook een muziekaanbevelingsmachine die tracks voorstelt op basis van eerdere downloads en zoekgeschiedenis van gebruikers. Het prijsmodel van Uppbeat is gebaseerd op een abonnement, met verschillende niveaus op basis van gebruik en aantal gebruikers. Het platform biedt ook een gratis plan waarmee gebruikers een beperkt aantal tracks per maand kunnen downloaden met attributie. Uppbeat wil makers van inhoud een gemakkelijke en betaalbare manier bieden om hun inhoud te verrijken met muziek van hoge kwaliteit.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Uppbeat. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling zijn een aantal dingen van groot belang. Misschien wel het belangrijkste is de betrouwbaarheid van het bedrijf waar jij wilt gaan kopen. Kan ik Uppbeat wel vertrouwen, houdt Uppbeat zich aan de afspraken en zijn bijvoorbeeld de aanbiedingen of kortingscodes wel echt bij Uppbeat? De beste manier om hierachter te komen is het lezen van de onafhankelijke reviews.

Voor het krijgen van een betrouwbaar beeld over Uppbeat is het natuurlijk wel noodzakelijk dat de reviews echt zijn. De reviews die wij verzamelen worden daarom zowel automatisch als handmatig gecontroleerd. Vaak lees je online reviews die of te positief of te negatief zijn, omdat het platform een belang heeft bij het bedrijf. Wij zijn 100% onafhankelijk waardoor je bij ons leest wat echte klanten echt vinden van Uppbeat. Ook als jij een echte ervaring hebt met Uppbeat nodigen we je uit deze te delen met andere consumenten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Uppbeat

Uppbeat

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.