5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

VOCOlinc

VOCOlinc is een smart home-technologiebedrijf dat een breed scala aan intelligente apparaten en toestellen aanbiedt die zijn ontworpen om het gemak, het comfort en de energie-efficiëntie van moderne woonruimtes te verbeteren. Het productaanbod omvat slimme huishoudelijke apparaten, binnenverlichting, beveiligingscamera’s en een verscheidenheid aan andere innovatieve apparaten. Populaire producten zijn onder meer multifunctionele slimme stekkers, Wi-Fi-lampen en LED-stripverlichting, die allemaal op afstand kunnen worden bediend via compatibele spraakassistenten zoals Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistant. Het bedrijf biedt ook op gezondheid gerichte producten zoals de PureFlow Smart Air Purifier en FlowerBud Smart Diffuser, die helpen de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren en een comfortabelere leefomgeving te creëren. Bestsellers zijn onder meer de Smart LED Desk Lamp met instelbare helderheid en kleurtemperatuur, en een reeks Smart Bulbs en Strip Lights die een aanpasbare sfeer en energie-efficiënte prestaties bieden. De producten van VOCOlinc zijn ontworpen voor eenvoudige integratie en controle, zodat gebruikers meerdere apparaten kunnen groeperen voor gelijktijdig beheer, automatische routines kunnen plannen en hun smart home-apparaten op afstand kunnen controleren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met VOCOlinc. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij VOCOlinc met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je VOCOlinc een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij VOCOlinc deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van VOCOlinc kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij VOCOlinc laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van VOCOlinc

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij VOCOlinc.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.