5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Watchfinder

Opgericht in 2002, is Watchfinder & Co. uitgegroeid tot een grote retailer van tweedehands luxe horloges, en biedt klanten een breed scala aan opties voor hun volgende uurwerk. Met meer dan 60 merken, waaronder Rolex, Omega, IWC en nog veel meer, heeft Watchfinder iets voor elke horlogeliefhebber. Het bedrijf heeft verschillende winkels over de hele wereld en een geautoriseerd servicecentrum om ervoor te zorgen dat klanten de hoogste kwaliteit service krijgen. Watchfinder biedt 24 maanden garantie op alle horloges en het erkende servicecentrum zorgt voor onderhoud en reparatie van de uurwerken die het verkoopt. De deskundige horlogemakers van het bedrijf inspecteren en controleren elk horloge grondig, zodat klanten met vertrouwen kunnen kopen. Klanten kunnen een Watchfinder & Co winkel bezoeken om persoonlijk horloges te kopen, te verkopen of te ruilen. De winkel biedt op verzoek ook hulp bij het vinden van specifieke horlogemodellen. Daarnaast is het servicecentrum van het bedrijf geaccrediteerd door enkele van de meest prestigieuze horlogemakers en kan het onderhoud en reparaties uitvoeren aan een breed scala aan uurwerken.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Watchfinder. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Watchfinder met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Watchfinder een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Watchfinder deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Watchfinder kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Watchfinder laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Watchfinder

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Watchfinder.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.