5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Wood Belt

Woodbelt.eu presenteert een innovatieve benadering van modeaccessoires en combineert unieke houten gespen met duurzame materialen tot een gevarieerde collectie voor zowel mannen als vrouwen. Hun assortiment omvat riemen in verschillende breedtes en materialen zoals gevlochten katoen, kurk, hennep en verschillende soorten leer waaronder plantaardig gelooid en NUO textiel opties. Deze toewijding aan duurzaamheid strekt zich uit tot hun tassencollecties, zoals de Galapagos en Huascaran, die hun toewijding aan milieuvriendelijke mode laten zien. Het merk onderscheidt zich door zijn impact mode ethos, gericht op sociale impact en milieubehoud. Niet alleen zijn de producten van Woodbelt.eu zo ontworpen dat ze biologisch afbreekbaar zijn, wat zorgt voor een minimale ecologische voetafdruk, maar ze belichamen ook de essentie van impact mode door de impact van hun stijl op de natuur te beoordelen. Hun deelname aan wereldwijde mode-evenementen zoals New York Fashion Week en Berlijn Luxiders onderstreept hun rol in het zetten van modetrends terwijl ze trouw blijven aan hun missie van duurzaamheid. Het verhaal van Woodbelt.eu is er een van het creëren van betekenisvolle impact door middel van mode. Ze leggen de nadruk op een mentaliteit zonder winstoogmerk en streven ernaar onderbedeelde gemeenschappen te werk te stellen door uniek design te combineren met sociale verantwoordelijkheid. Deze benadering maakt Woodbelt.eu niet alleen een vertrouwd merk in duurzame mode, maar ook een verhaal van visie, waarden, ambitie en significante impact op de samenleving en de planeet.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Wood Belt. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wat jij als consument of potentiële klant van Wood Belt wil weten is of dit bedrijf betrouwbaar is, of ze hun beloftes kunnen waarmaken en of bijvoorbeeld kortingscodes echt werken. De beste manier om hierachter te komen zijn onafhankelijke reviews van mensen die al hebben ervaren hoe Wood Belt presteert. Deze beoordelingen geven een zo compleet mogelijk beeld van de prestaties van dit bedrijf.

Reviews zijn alleen nuttig als jij zeker weet dat ze ook echt van daadwerkelijke klanten komen. Daarom worden de reviews stuk voor stuk handmatig gecheckt op echtheid, taalgebruik en enkele andere facetten. Op die manier kun jij een goed beeld opdoen van de betrouwbaarheid, snelheid en kortingen van een webshop of bedrijf zonder te hoeven vrezen voor neppe of betaalde reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Wood Belt

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Wood Belt.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.