1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Lang wachten
  Leuk en mooi park maar je moet overal “heel lang” wachten. Met kleine kinderen is dat echt niet leuk.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard is een gezinsvriendelijk park in Zuid-Holland, ontworpen om kinderen de leuke kanten van het leven op de boerderij te laten ontdekken. Dit interactieve themapark dompelt bezoekers onder in een levensechte boerderijervaring met tal van activiteiten, educatieve elementen en onderhoudende shows. De hoofdpersonen van het park, Fien en Teun, helpen kinderen en hun families om verschillende aspecten van het leven op de boerderij te ontdekken, zoals begrijpen hoe een kip een ei legt, de classificatie van tomaten of de manier waarop bijen honing produceren. Het park biedt verschillende activiteiten, zoals ponyritjes, tractorrijden en de mogelijkheid om met boerderijdieren te knuffelen. Bezoekers worden ook door onder andere Fien en Teun uitgenodigd om leuke parkshows te bekijken voor extra lering en vermaak. Dit verkennen van het boerenleven op een speelse en educatieve manier wordt samengevat door de slogan van het park “Waar spelen ontdekken is!”. Avonturenboerderij Molenwaard is consequent erkend voor haar aanbod en is bijvoorbeeld in 2019, 2020, 2021, 2022 en 2023 door het Land van ANWB uitgeroepen tot het ‘Beste dagje uit van Zuid-Holland’.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Avonturenboerderij Molenwaard. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Er zijn veel verschillende reis en vakantie platformen, waardoor het lastig kan zijn een keuze te maken. Lees hieronder reviews, feedback en meningen van andere die al ervaringen hebben opgedaan met Avonturenboerderij Molenwaard. Heb je al eens gebruikgemaakt van Avonturenboerderij Molenwaard, dan kun je hieronder een review achterlaten. Deze informatie helpt anderen die op het punt staan een beslissing te nemen.

Door zoveel mogelijk eerlijke en onafhankelijke reviews te verzamelen kan een goed beeld worden gevormd over Avonturenboerderij Molenwaard. Zowel positieve, als negatieve reviews en feedback zijn daarbij belangrijk. Om te zorgen dat de reviews geen valse informatie of onwaarheden bevatten worden deze allemaal gecontroleerd. Lees daarom hieronder echte, betrouwbare reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.