5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Julianatoren

Familiepark Julianatoren, gelegen in Apeldoorn in Nederland, is een familiegericht pretpark dat zowel kinderen als volwassenen een plezierige en avontuurlijke daguitstap belooft. Het park, vernoemd naar de naastgelegen Julianatoren, een voormalige uitkijktoren, is vooral gericht op gezinnen met kinderen tot ongeveer 10 jaar. Julianatoren biedt meer dan 60 attracties, waaronder achtbanen, draaimolens, een reuzenrad en verschillende interactieve shows. Het pretpark staat ook bekend om zijn personages Jul de Muis en Julia de Muis, die regelmatig in het park verschijnen om de kleintjes te vermaken. Daarnaast organiseert Julianatoren het hele jaar door diverse evenementen, zoals Halloween, zomershows en speciale themaweken, waardoor elke bezoek een ervaring is. Met eetgelegenheden, picknickplaatsen en winkels op het terrein wil het park zorgen dat je hier een volle dag kunt vullen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Julianatoren. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar de juiste aanbieder om jouw vakantie of reis bij te boeken en ben je aan het inlezen over de ervaringen met en betrouwbaarheid van Julianatoren? Dan kun je hier reviews lezen die zijn achtergelaten door vakantiegangers die jou voorgingen. Zowel positieve als negatieve reviews helpen bij het vormen van een totaalbeeld over Julianatoren.

Heb je onlangs een vakantie, verblijf of reis geboekt bij Julianatoren, met een review over jouw ervaring kunnen we anderen helpen om een keuze te maken. Wat waren jouw belevingen? Hoe was de service? Hoe verliep het boekingsproces? Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en onwaarheden, zodat er een eerlijke en bruikbare verzameling van informatie overblijft.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Julianatoren

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Julianatoren.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.