Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Campsited

Campsited is een van origine Frans bedrijf dat begon met het samenbrengen van kampeerder en campings op een kleinschalige manier. Inmiddels is het platform uitgegroeid tot een zeer groot en breed product dat internationaal aan de weg timmert als tussenpersoon voor vakantiegangers en vakantiebedrijven. Het vinden van de juiste camping met precies de goede faciliteiten voor de juiste prijs kan een hele opgave zijn. Omdat Campsited uitsluitend bezig is met campings en kampeerreizen kunnen zij deze service tot in de puntjes verzorgd aanbieden. Grote boekingsplatformen doen kampeerreizen er vaak een beetje bij, omdat het minder oplevert dan andere dure manieren van vakantie vieren. Je kunt via Campsited uitgebreid zoeken en filteren op alles dat jij wilt doen en beleven op vakantie. Uiteindelijk vindt je dan vanzelf een camping met alles wat je wenst, in bijvoorbeeld Italië, Duitsland Frankrijk of Kroatië.

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar de juiste aanbieder om jouw vakantie of reis bij te boeken en ben je aan het inlezen over de ervaringen met en betrouwbaarheid van Campsited? Dan kun je hier reviews lezen die zijn achtergelaten door vakantiegangers die jou voorgingen. Zowel positieve als negatieve reviews helpen bij het vormen van een totaalbeeld over Campsited.

Heb je onlangs een vakantie, verblijf of reis geboekt bij Campsited, met een review over jouw ervaring kunnen we anderen helpen om een keuze te maken. Wat waren jouw belevingen? Hoe was de service? Hoe verliep het boekingsproces? Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en onwaarheden, zodat er een eerlijke en bruikbare verzameling van informatie overblijft.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Campsited

Campsited

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.