Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Kayak

De zoekmachine Kayak werd in 2004 gelanceerd en is eigendom van een in Zwitserland gevestigd bedrijf dat aanvankelijk 14 mensen in dienst had. Vandaag telt het team meer dan 1.000 collega’s met een passie voor reizen. Het bedrijf werkt met verschillende bekende merken en handelaren die op zijn website worden vermeld. Het zoekinstrument is ontwikkeld om reizigers in staat te stellen online beschikbare aanbiedingen voor vluchten, vakanties en autoverhuur te vergelijken. In enkele seconden scant Kayak de sites van de aanbieders en geeft de informatie weer die de gebruikers nodig hebben om hun reizen met succes te plannen. De engine gebruikt een reeks criteria om aanbiedingen te rangschikken, waaronder prijs, aanbevelingen, populariteit, gebruikersbeoordelingen, kwaliteit of degradatie, en waargenomen compensatie van de aanbieder. Zodra de resultaten worden getoond, kan de gebruiker de aanbieding kiezen die hem/haar past en een reservering maken. Als zoekmachine is Kayak echter niet verantwoordelijk voor betalingen of online gemaakte reserveringen. Bijgevolg biedt Kayak geen terugbetalingen aan in geval van annulering. De gebruiker moet rechtstreeks naar de website van het hotel of de luchtvaartmaatschappij gaan bij wie hij heeft gereserveerd.

Schrijf jij ook een review?

Er zijn veel verschillende reis en vakantie platformen, waardoor het lastig kan zijn een keuze te maken. Lees hieronder reviews, feedback en meningen van andere die al ervaringen hebben opgedaan met Kayak. Heb je al eens gebruikgemaakt van Kayak, dan kun je hieronder een review achterlaten. Deze informatie helpt anderen die op het punt staan een beslissing te nemen.

Door zoveel mogelijk eerlijke en onafhankelijke reviews te verzamelen kan een goed beeld worden gevormd over Kayak. Zowel positieve, als negatieve reviews en feedback zijn daarbij belangrijk. Om te zorgen dat de reviews geen valse informatie of onwaarheden bevatten worden deze allemaal gecontroleerd. Lees daarom hieronder echte, betrouwbare reviews.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Kayak

Kayak

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.