5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Discoveroo

Discoveroo.travel is een online reisbureau met een sterke focus op zonvakanties naar Spanje. Het gaat hierbij om deals met de laagste mogelijke prijs met de best mogelijke vakantie. Zo zijn enkele bestemmingen Mallorca, Ibiza en Barcelona. Discoveroo vindt het belangrijk dat de klant verschillende garanties heeft wanneer zij een vakantie boeken via de website. Daarom zijn ze aangesloten van de ANVR en de SGR, zodat je vakantie gedekt is als deze buiten jouw schuld om geannuleerd moet worden. De prijzen van de vakantiedeals zijn transparant en all inclusive, zodat je precies weet welke prijs je betaalt voor je vakantie en kom je niet voor verrassingen te staan. De hotels en accommodaties worden handmatig geselecteerd en alleen vakanties waar een scherpe prijs mogelijk is komen uiteindelijk in het overzicht van Discoveroo te staan.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Discoveroo. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Vakantie boeken of op reis met Discoveroo? Op deze pagina vind je reviews van anderen die jou al voor gingen als klant of gebruiker. Alle reviews zijn geschreven door echte klanten en zijn handmatig gecontroleerd op onwaarheden. Vorm een completer beeld over Discoveroo door de reviews te lezen en neem deze mee bij het maken van de juiste keuze.

Heb je al eens een vakantie geboekt of ben je al eens op reis geweest met Discoveroo, schrijf dan hieronder uw ervaring in de vorm review en help andere bij het maken van hun keuze. Beveel je Discoveroo aan, of raad je deze juist af? Hoe meer reviews er verzameld kunnen worden hoe completer het beeld is dat wordt weergeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Discoveroo

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Discoveroo.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.