Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Club Med

Club Med staat voor pure vakanties op de mooiste bestemmingen in Europa, het Middellandse Zeegebied of het Caribisch gebied. Hier boeken klanten vakanties in Frankrijk of Italië, op de Malediven of op Mauritius – en alles is all-inclusive. Het aanbod omvat pakketreizen, rondreizen, cruises en clubvakanties. Het omvat altijd een enorme selectie van sport en entertainment door professionele entertainers en begeleiders. Gezinnen, stellen of alleenstaanden, iedereen komt aan zijn trekken tijdens een vakantie met Club Med. Het concept omvat een exquise gastronomische keuken, exclusieve bars en een all-day dining concept. Extra’s zoals skipassen, groepscursussen en lokale après-ski zijn al in de vakantieprijs inbegrepen. Het bedrijf hecht in zijn resorts veel belang aan het behoud van de natuurlijke omgeving en zorgt ervoor dat de voorzieningen harmonieus in de omgeving passen. Alles kan en niets moet is het motto bij Club Med: nieuwe activiteiten uitproberen of gewoon lekker ontspannen. Het begon allemaal in 1950 met het idee om sport en natuur samen te brengen en vakantie te vieren in een ontspannen sfeer. Vanaf het begin was design ook belangrijk voor de makers. Club Med volgt deze visie nog steeds. Dit concept heeft Club Med vele prijzen opgeleverd, waaronder de Globe Travel Award en de Oscar van touroperators.

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar de juiste aanbieder om jouw vakantie of reis bij te boeken en ben je aan het inlezen over de ervaringen met en betrouwbaarheid van Club Med? Dan kun je hier reviews lezen die zijn achtergelaten door vakantiegangers die jou voorgingen. Zowel positieve als negatieve reviews helpen bij het vormen van een totaalbeeld over Club Med.

Heb je onlangs een vakantie, verblijf of reis geboekt bij Club Med, met een review over jouw ervaring kunnen we anderen helpen om een keuze te maken. Wat waren jouw belevingen? Hoe was de service? Hoe verliep het boekingsproces? Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en onwaarheden, zodat er een eerlijke en bruikbare verzameling van informatie overblijft.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Club Med

Club Med

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.