1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Opgelicht door Destinia
  Destinia houd mij al 2 maanden aan de lijn, ik moet mijn geld terug krijgen maar ze komen elke keer met een smoes. Ajb mensen pas op voordat je met deze maatschappij boekt.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Destinia

Destinia.com is een van de grootste online reisbureaus in Spanje. Haar bedrijfsbeleid benadrukt het idee dat er geen grenzen zijn en dat zij elke hoek van de wereld naar haar gebruikers kan brengen door alles aan te bieden wat zij nodig hebben om van een onvergetelijke reis te genieten. www.destinia.com werd opgericht in 2001 en heeft vandaag de dag meer dan twee miljoen klanten die op haar vertrouwen om allerlei soorten reizen en hotels te boeken. Destinia onderscheidt zich als pionier in het accepteren van de elektronische valuta bitcoins als betaalmiddel voor haar producten door een speciale applicatie te hebben voor het boeken van hotels met deze valuta. Het boeken van hotels via dit online platform heeft voordelen. Veel hotels bieden klanten die geboekt hebben via www.destinia.com kortingsbonnen die gebruikt kunnen worden voor de volgende reservering bij dat hotel.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Destinia. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar de juiste aanbieder om jouw vakantie of reis bij te boeken en ben je aan het inlezen over de ervaringen met en betrouwbaarheid van Destinia? Dan kun je hier reviews lezen die zijn achtergelaten door vakantiegangers die jou voorgingen. Zowel positieve als negatieve reviews helpen bij het vormen van een totaalbeeld over Destinia.

Heb je onlangs een vakantie, verblijf of reis geboekt bij Destinia, met een review over jouw ervaring kunnen we anderen helpen om een keuze te maken. Wat waren jouw belevingen? Hoe was de service? Hoe verliep het boekingsproces? Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en onwaarheden, zodat er een eerlijke en bruikbare verzameling van informatie overblijft.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Destinia

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Destinia.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.