5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Klook

Klook is een bijzondere en vernieuwende app en website die ervoor zorgt dat je altijd wat leuks te doen hebt. Waar je ter wereld ook bent, of je nu op doorreis bent of op een lange vakantie, dat maakt niet uit. Je kunt met Klook zien wat er te doen is bij jou in de buurt. Of je nu op citytrip bent in Londen, of je bent aan het backpacken op Bali. Doordat het bedrijf wereldwijd samenwerkingen is aangegaan met toeristische bedrijven en bestemmingen, kunnen zij unieke mogelijkheden bieden die je in 1 klik kunt boeken. Doordat ze zeer lokaal samenwerken met de partners waar zij zaken mee doen, hebben ze een veel beter begrip voor wat er daadwerkelijk leuk is om te doen in verschillende steden en gebieden. Hierdoor kun je elke dag weer iets nieuws ontdekken terwijl je op reis bent, zonder dat je hiervoor uitgebreide voorbereidingen hebt hoeven doen. Je kunt de app van Klook gemakkelijk installeren op je telefoon en er vrijblijvend gebruik van maken wanneer het jou uitkomt.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Klook. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar de ervaring van anderen bij het boeken van een vakantie of reis bij Klook? Lees op deze pagina verschillende ervaringen met Klook en vorm een beeld op basis van de ervaringen van echte klanten. In deze reviews vind je betrouwbare ervaringen van mensen die jou al voor gingen. Deze informatie kan jou helpen te beslissen om wel of niet het platform Klook te gebruiken.

Ben je op vakantie of reis geweest via Klook en wil je graag nog iets kwijt over je ervaringen. Laat dan in een review weten hoe dit is bevallen. Met behulp van jouw review kunnen anderen hun beslissing baseren op een zo compleet mogelijk geschetst beeld. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en zijn enkel afkomstig van onafhankelijke en echte gebruikers.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Klook

Klook

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.