Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

DanCenter

Dancenter is een van de leiders in het verhuren van vakantiehuizen en appartementen in Scandinavië of Zuid-Europa. Het bedrijf biedt vakantiewoningen aan vele tevreden klanten in Duitsland die niet van drukte in hotels houden. De woningen liggen allemaal op prachtige locaties met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Gebruikers kunnen op de website ook filteren op prijs, voorzieningen of grootte. Bovendien beschikken gebruikers over een geïntegreerde kalender om hun reis te plannen en andere belangrijke reisdetails te bekijken. U kunt annuleringen of wijzigingen aanbrengen als sommige familieleden niet met u kunnen reizen. DanCenter zit al sinds 1957 in de vakantiehuizenbranche en heeft altijd gestreefd naar de beste klantenservice met de hoogste kwaliteit tegen een redelijke prijs. Veiligheid, kwaliteit en vriendelijkheid staan centraal. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Denemarken, of Kopenhagen. Het management, de productafdelingen, de marketing, de klantenservice en de boekhouding zijn er gevestigd. IT is ook in Kopenhagen. Daarnaast biedt Dancenter tijdens de vakantieperiode verschillende diensten aan voor reizigers. Ze hebben accommodatie voor alle soorten reizigers, inclusief jonge gezinnen en groepen. Voor degenen die op zoek zijn naar iets luxers bieden Danland Holiday Parks een reeks hutten, huisjes en appartementen voor alle smaken en budgetten.

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar de juiste aanbieder om jouw vakantie of reis bij te boeken en ben je aan het inlezen over de ervaringen met en betrouwbaarheid van DanCenter? Dan kun je hier reviews lezen die zijn achtergelaten door vakantiegangers die jou voorgingen. Zowel positieve als negatieve reviews helpen bij het vormen van een totaalbeeld over DanCenter.

Heb je onlangs een vakantie, verblijf of reis geboekt bij DanCenter, met een review over jouw ervaring kunnen we anderen helpen om een keuze te maken. Wat waren jouw belevingen? Hoe was de service? Hoe verliep het boekingsproces? Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en onwaarheden, zodat er een eerlijke en bruikbare verzameling van informatie overblijft.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk DanCenter

DanCenter

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.