Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Opodo

Opodo is een van de populairste reisaanbieders in Europa; het biedt op maat gemaakte deals bestaande uit vlucht + hotel combinaties en bespaart veel geld. Klanten profiteren van een eenvoudig en gemakkelijk boekingsproces, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een breed internationaal aanbod van hotels en luchtvaartmaatschappijen, plus duizenden autoverhuurbedrijven. Opodo combineert dit ook met enkele innovatieve diensten zoals Opodo Prime, een abonnementsprogramma waarmee klanten aantrekkelijke kortingen en promoties kunnen krijgen. Opodo maakt deel uit van de eDreams ODIGEO groep, die zelf tot de belangrijkste online reisorganisaties ter wereld behoort. Via haar kanalen bedient eDreams jaarlijks bijna 20 miljoen klanten wereldwijd. Opodo van zijn kant biedt een snelle, duidelijke webpagina vol interessante functies, waaronder reis- en autoverzekeringen die het vermelden waard zijn. Ook het vermelden waard is de dienst AirTools, die gebruikers helpt de beste prijzen te vinden op basis van hun budget, voorkeuren, bestemmingen en tijdsbestek. Het aanbod wordt gecompleteerd door een klantenservice die voortdurend ondersteuning biedt voor, tijdens en na de reis.

Schrijf jij ook een review?

Er zijn veel verschillende reis en vakantie platformen, waardoor het lastig kan zijn een keuze te maken. Lees hieronder reviews, feedback en meningen van andere die al ervaringen hebben opgedaan met Opodo. Heb je al eens gebruikgemaakt van Opodo, dan kun je hieronder een review achterlaten. Deze informatie helpt anderen die op het punt staan een beslissing te nemen.

Door zoveel mogelijk eerlijke en onafhankelijke reviews te verzamelen kan een goed beeld worden gevormd over Opodo. Zowel positieve, als negatieve reviews en feedback zijn daarbij belangrijk. Om te zorgen dat de reviews geen valse informatie of onwaarheden bevatten worden deze allemaal gecontroleerd. Lees daarom hieronder echte, betrouwbare reviews.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Opodo

Opodo

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.