5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Djoser

Djoser is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het organiseren van groepsreizen die individuele vrijheid naadloos combineren met het gemak van goed gecoördineerde reisarrangementen. Djoser, gevestigd in Nederland en met meer dan 35 jaar ervaring in de branche, biedt een unieke reiservaring op maat voor mensen met een passie voor cultuur, natuur en avontuur. Het bedrijf organiseert reizen naar diverse bestemmingen wereldwijd, op continenten als Afrika, Azië, Europa, Midden- & Zuid-Amerika, Noord-Amerika & Oceanië en het Midden-Oosten. Elk van deze regio’s biedt een verscheidenheid aan reizen, van wandel- en fietstochten tot culturele excursies. Een kenmerk van de reisfilosofie van Djoser is de toewijding aan duurzaam toerisme. Hun reizen zijn zorgvuldig ontworpen om een minimale impact op het milieu te hebben en tegelijkertijd een diepe band te creëren tussen reizigers en de gemeenschappen die ze bezoeken. De groepsreizen van Djoser zijn kleinschalig om een intiemere ervaring te bieden en tegelijkertijd het gemak en de veiligheid van groepsreizen te garanderen. Het bedrijf biedt ook rondreizen voor gezinnen, zodat jongere reizigers zich kunnen onderdompelen in diverse culturen en landschappen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Djoser. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Djoser en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een reis of vakantie geboekt of een bezoek gebracht aan Djoser? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe dit is verlopen, van aankoop tot de ervaring op de website en eventuele problemen of klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen van Djoser. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over Djoser door reviews van anderen te lezen of laat je mening achter als je onlangs een bezoek hebt gebracht of gebruik hebt gemaakt van de service. Lees hier beoordelingen van klanten over Djoser! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de betrouwbaarheid, het contact, annuleringen en omboekingen en de prijs.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Djoser

Djoser

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.