5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Persoonlijk en onvergetelijk
  De reis naar Vietnam heeft ont een enorme berg levenservaring gebracht, we hebben zo ongelofelijk veel gezien dat je niet ziet als je op de gebaande paden loopt. Deze reis van het geld dubbel en dwars waard.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

FootprintTravel

FootprintTravel is een online reisorganisator met de missie om klanten een onvergetelijke reiservaring te bieden, dit willen ze bereiken door de volgende 5 principes toe te passen: 1) Zelf je reis samenstellen, 2) De aanraders van kenners beleven, 3) Naast de gebaande paden lopen, 4) Écht contact maken met de locals en 5) Je bestelling beter achterlaten dan dat deze aangetroffen werd. Reizen via FootprintTravel is bedoelt voor mensen die zich graag onder de locals willen mengen. De meest populaire reislocaties liggen in Suriname, Namibië, Zuid Afrika, Myanmar, Combodja, Indonesië en Vietnam. FootprintTravel heeft een mini-reismagazine waar alle bezoekers van de website zich voor kunnen aanmelden, daarnaast kan de website op Facebook worden gevolgd. Footprint Travel is aangesloten bij de ANVR, Stichting Calamiteitenfonds Reizen, SGR en TravelLife Partner.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met FootprintTravel. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar de juiste aanbieder om jouw vakantie of reis bij te boeken en ben je aan het inlezen over de ervaringen met en betrouwbaarheid van FootprintTravel? Dan kun je hier reviews lezen die zijn achtergelaten door vakantiegangers die jou voorgingen. Zowel positieve als negatieve reviews helpen bij het vormen van een totaalbeeld over FootprintTravel.

Heb je onlangs een vakantie, verblijf of reis geboekt bij FootprintTravel, met een review over jouw ervaring kunnen we anderen helpen om een keuze te maken. Wat waren jouw belevingen? Hoe was de service? Hoe verliep het boekingsproces? Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en onwaarheden, zodat er een eerlijke en bruikbare verzameling van informatie overblijft.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van FootprintTravel

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij FootprintTravel.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.