5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Cisdem

Cisdem is een softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van innovatieve en gebruiksvriendelijke programma’s voor Mac-gebruikers. Het bedrijf is opgericht met het doel om hoogwaardige, praktische en efficiënte softwareoplossingen te ontwikkelen en richt zich op de uiteenlopende behoeften van Mac-gebruikers op het gebied van productiviteit, nut en multimediabeheer. Het productportfolio van Cisdem omvat een breed scala aan toepassingen die taken vereenvoudigen en de bruikbaarheid vergroten. Opvallende producten zijn PDF-tools, software voor gegevensherstel, het vinden van dubbele bestanden, video-omzetter en software voor contactbeheer. De applicaties zijn gericht op particulieren, bedrijven en onderwijsinstellingen die hun workflows willen stroomlijnen en efficiënter willen werken op het macOS-platform. Het bedrijf innoveert en verbetert voortdurend. Het team van toegewijde professionals werkt onvermoeibaar aan onderzoek en ontwikkeling van nieuwe functies en technologieën om ervoor te zorgen dat de softwareoplossingen actueel en relevant blijven in de steeds veranderende wereld van de technologie.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Cisdem. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Cisdem? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Cisdem ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Cisdem daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Cisdem of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Cisdem

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Cisdem.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.