5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

PhotoAiD

PhotoAiD is een revolutionair digitaal platform dat het maken en ontvangen van perfecte paspoortfoto’s met gegarandeerde acceptatie vereenvoudigt. Het platform, dat aandacht heeft gekregen van prestigieuze media als National Geographic, Forbes, Bloomberg en Glamour, biedt een handige oplossing voor het online maken van digitale pasfoto’s. Traditioneel kan het verkrijgen van een pasfoto een tijdrovend proces zijn waarbij een geschikte fotograaf moet worden gevonden, een afspraak moet worden gemaakt en moet worden gewacht tot de foto’s aankomen. PhotoAiD neemt deze rompslomp weg door gebruikers in staat te stellen digitale pasfoto’s te maken waar en wanneer ze maar willen, met behulp van hun smartphone. De PhotoAiD app leidt gebruikers stap voor stap door het proces van het maken van een perfecte digitale pasfoto. De app controleert automatisch of de foto aan alle eisen voldoet en zorgt zo voor acceptatie. Er is geen technische kennis of speciale apparatuur nodig; alles wat gebruikers nodig hebben is een smartphone met een camera en de app geïnstalleerd. PhotoAiD biedt apps voor zowel iPhone- als Android-gebruikers, en heeft aan populariteit gewonnen door zijn eenvoudige interfaces, gebruiksvriendelijke ontwerp en hoogwaardige foto-uitvoer. Het platform kan worden gebruikt om digitale pasfoto’s te maken voor verschillende officiële documenten zoals identiteitskaarten, rijbewijzen en paspoorten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met PhotoAiD. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van PhotoAiD? Lees in reviews van gebruikers hoe zij PhotoAiD ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van PhotoAiD daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je PhotoAiD of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van PhotoAiD

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij PhotoAiD.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.