Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Cleanfox

Cleanfox is een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van applicaties die ervoor zorgen dat de gebruikers tijd en geld besparen. Zij doen dit op een manier die de gebruikersgegevens beschermen en geen inbreuk maken op de privacy van de mensen die Cleanfox gebruiken. Je kunt aan de naam ongeveer afleiden waar Cleanfox zich mee bezighoudt. Het gaat namelijk om het opschonen van je mailbox. Je kunt via Cleanfox je mailbox verbinden. Op die manier wordt het veel eenvoudiger om je mailbox schoon te houden. Zo kun je je met Cleanfox met één klik uitschrijven voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven. Ook kun je ongewenste mail gemakkelijk filteren. Doordat Cleanfox zelf bijhoudt welke mail jij wel en niet wilt ontvangen, wordt het programma steeds slimmer. Op die manier heb jij op termijn automatisch een overzichtelijke mailbox en heb je geen last meer van ongewenste emails.

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Cleanfox of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Cleanfox al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Cleanfox te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Cleanfox, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Cleanfox van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Cleanfox

Cleanfox

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.