Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Yumpu

Yumpu kan gebruikt worden voor het zelf bewerken en publiceren van teksten op een manier die geschikt is voor mobiele apparaten en tablets. Op deze manier kun je interactieve artikelen publiceren die er mooi uitzien en geoptimaliseerd zijn om je lezerspubliek vast te houden. Je kunt via Yumpu ook vervolgens de teksten uploaden op sociale media kanalen, zoals Facebook en Twitter. Je kunt via Yumpu op verschillende manieren gebruik maken van alle tools. Je kunt namelijk gratis met de applicatie werken, hiermee zijn niet alle functies beschikbaar. Om gebruik te maken van alle mogelijkheden van Yumpu is het noodzakelijk om een betaald abonnement te nemen. Bijvoorbeeld de PROKiosk, dit is volgens Yumpu een All-in-one oplossing. Er staan op de website voorbeelden van tijdschriften met artikelen die zijn gemaakt met Yumpu.

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Yumpu? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Yumpu ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Yumpu daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Yumpu of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Yumpu

Yumpu

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.