5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

AnyDesk

AnyDesk is een bedrijf dat software ontwikkeld om op een goede en veilige manier op afstand te kunnen werken. Hiervoor is software ontwikkeld om handig te kunnen werken zonder bij elkaar op kantoor te hoeven zitten. Deze manier van werken is sinds COVID nog veel relevanter geworden, waar het bedrijf in die periode hard is gegroeid. AnyDesk is in 2014 opgericht in Duitsland door een aantal jonge ondernemers met een visie. De bedrijfscultuur is naar eigen zeggen amper veranderd, ondanks het internationale karakter dat het bedrijf inmiddels heeft. De software van AnyDesk heeft zeer veel functies en is erg uitgebreid. Voor alle mogelijkheden kan de website worden geraadpleegd. De applicaties worden zeer breed gebruikt, van ziekenhuizen tot overheid en van scholen tot bedrijven. Je kunt de software gratis testen door een Demo aan te vragen of door contact op te nemen met de klantenservice van AnyDesk.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met AnyDesk. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van AnyDesk of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij AnyDesk al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van AnyDesk te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over AnyDesk, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over AnyDesk van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk AnyDesk

AnyDesk

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.